Rescat de peixos al Canal de Seròs – Lleida

Rescat de peixos realitzat per Eccus al Canal de Seròs ubicat a la província de Lleida.

A ECCUS SL Projectes Tècnics, Mediambientals i Obres disposem dels recursos tècnics i de maquinària per al rescat de Peixos, en aquesta ocasió l’empresa elèctrica ENDESA GENERACIÓN requereix els nostres serveis per a la pesca elèctrica d’una gran diversitat d’espècies de peixos al Canal de Seros.

Detall dels treballs de rescat de peixos

Els treballs es realitzaran a tota la longitud del Canal de Seros, des de la Presa de la Mitjana a Lleida fins a la cambra de càrrega de la Central Hidràulica de Seros.

La longitud total del Canal de Seros és de 27,3 km.

Imatges realitzades amb el Dron propietat de ECCUS, utilitzem el Dron per a la inspecció del Canal i donar suport durant els treballs.

Detalls imatges dron canal d'éssers Eccus serveis tecnics
Detalls imatges dron canal d'éssers Eccus serveis aeris

Per a possibilitar el rescat de les espècies de peixos, Endesa Generació va realitzar un descàrrec del canal tancant les comportes d’entrada d’aquest, deixant suficient aigua en el seu interior per a permetre les labors de rescat i garantir la supervivència dels exemplars fins al moment de la seva captura.

Durant els treballs de rescat es van capturar una gran diversitat d’espècies, tant autòctones com al·lòctones. Entre les espècies autòctones destaquen exemplars de peix frare, llop de riu, barb comú o la truita, entre altres. Respecte a les espècies al·lòctones, es van capturar exemplars de peix gat, silur, carpa i alburno, entre altres.

Detall dels tècnics de ECCUS durant els treballs de rescat d’espècies aqüícoles.

detall accés al canal d'éssers per al rescat de fauna Eccus
Tecnics en el rescat de peixos a Lleida Eccus

Exemplars de peixos rescatats.

Detall peixos rescatats Eccus serveis mediambientals

    Acepto las condiciones de uso y política de privacidad

    Si tens qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres per:

    Whatsapp:

    whatsapp_eccus 635 146 424